Aryan Art Similar Artists

Aryan Art info

Complete info for Aryan Art

Artist top 50 songs

See Similar Artists

Aryan Art is a Black Metal band from Bulgaria.

Current members:
Alexander - vocals, bass, keyboards, drums (Bagatur,Pagan Obsession, ex-Nenavist, ex-Stürm Kommand)

Former members:
Boyan - guitars
Plamen - guitars, drums (ex-Gordost)
I.V.T. - guitars

Discography:
2002 - ...For Total Extermination... (demo)
2003 - Imeon (demo)
2004 - Поглед Назад Към Величието На Древна България (demo)
2005 - ...И Въпреки Всичко, България Ще Пребъде
2006 - Свобода Или Смърт (split)
2006 - В Механата (demo)
2007 - Той, Който Падне Въ Бой За Свобода, Той Не Умира... (EP)
2008 - Ще Позволим Ли Да Погребат Родината Ни?
2008 - Ще Позволим Ли Да Погребат Родината Ни? / Return To The Battleland (split)
2009 - ...И Берем Плодовете На Нашето Нехайство
2012 - Нашите Древни Символи / Os Nossos Símbolos Anciãos (split) Read more on Last.fm. User-contributed text is available under the Creative Commons By-SA License; additional terms may apply.




Aryan Art similar artists

<br />
<b>Notice</b>:  Array to string conversion in <b>/home/similar/domains/similar-artist.info/public_html/cms/application/views/default/similarto_artistsinfoview.php</b> on line <b>141</b><br />
Array info on similar-artist.info

Aryan Blood

Match Index: 1

Artist top 50 songs
See Similar Artists

<br />
<b>Notice</b>:  Array to string conversion in <b>/home/similar/domains/similar-artist.info/public_html/cms/application/views/default/similarto_artistsinfoview.php</b> on line <b>141</b><br />
Array info on similar-artist.info

Raven Dark

Match Index: 0.879808

Artist top 50 songs
See Similar Artists

<br />
<b>Notice</b>:  Array to string conversion in <b>/home/similar/domains/similar-artist.info/public_html/cms/application/views/default/similarto_artistsinfoview.php</b> on line <b>141</b><br />
Array info on similar-artist.info

Wotanorden

Match Index: 0.838991

Artist top 50 songs
See Similar Artists

<br />
<b>Notice</b>:  Array to string conversion in <b>/home/similar/domains/similar-artist.info/public_html/cms/application/views/default/similarto_artistsinfoview.php</b> on line <b>141</b><br />
Array info on similar-artist.info

Nitberg

Match Index: 0.831952

Artist top 50 songs
See Similar Artists

<br />
<b>Notice</b>:  Array to string conversion in <b>/home/similar/domains/similar-artist.info/public_html/cms/application/views/default/similarto_artistsinfoview.php</b> on line <b>141</b><br />
Array info on similar-artist.info

Fullmoon

Match Index: 0.812602

Artist top 50 songs
See Similar Artists

<br />
<b>Notice</b>:  Array to string conversion in <b>/home/similar/domains/similar-artist.info/public_html/cms/application/views/default/similarto_artistsinfoview.php</b> on line <b>141</b><br />
Array info on similar-artist.info

Eisenwinter

Match Index: 0.808445

Artist top 50 songs
See Similar Artists

<br />
<b>Notice</b>:  Array to string conversion in <b>/home/similar/domains/similar-artist.info/public_html/cms/application/views/default/similarto_artistsinfoview.php</b> on line <b>141</b><br />
Array info on similar-artist.info

Stürm Kommand

Match Index: 0.799287

Artist top 50 songs
See Similar Artists

<br />
<b>Notice</b>:  Array to string conversion in <b>/home/similar/domains/similar-artist.info/public_html/cms/application/views/default/similarto_artistsinfoview.php</b> on line <b>141</b><br />
Array info on similar-artist.info

Paganblut

Match Index: 0.790658

Artist top 50 songs
See Similar Artists

Show all similar artists to Aryan Art




Aryan Art top tracks:

Aryan Art България

България

Aryan Art

Aryan Art На Ръба На Бездната

На Ръба На Бездната

Aryan Art

Aryan Art По Течението

По Течението

Aryan Art

Aryan Art Имеон

Имеон

Aryan Art

Aryan Art Падението На Робските Души

Падението На Робските Души

Aryan Art

Aryan Art Прогледналите Овце

Прогледналите Овце

Aryan Art

Aryan Art Искърско Хоро

Искърско Хоро

Aryan Art

Aryan Art Болката, Която Никой Не Усеща

Болката, Която Никой Не Усеща

Aryan Art

Aryan Art top 50 songs




Index:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ALL